Invincibil! Marc Marquez a câştigat a zecea cursă consecutivă din campionatul MotoGP



011 августа 2014
Foto: cyclenews.com

Marc Marquez a câştigat Marele Premiu de la Indianapolis la MotoGP. Spaniolul a obţinut a zecea victorie din tot atâtea posibile, devenind primul pilot care a reuşit această performanţă după australianul Mick Doohan în 1997.

Chiar dacă a avut un start mai slab care l-a dus pe poziţia a cincea, Marquez l-a devansat la final pe compatriotul său Jorge Lorenzo, câștigând Marele Premiu de la Indianapolis la MotoGP. Marquez a devenit primul pilot din ultimii 17 ani care a câștigat primele 10 curse ale sezonului. Ultima dată, un asemenea succes l-a obţinut Mick Doohan în 1997.

Valentino Rossi s-a mulţumit doar cu locul trei, însă italianul a devenit primul pilot de la clasa regină care a ajuns la patru mii de puncte obținute de-a lungul carierei. Dani Pedrosa a terminat pe locul al patrulea, deși a plecat de pe poziția a opta a grilei de start.

În turul 13 al cursei de la Indianapolis a avut loc şi un incident. Stefan Bradl și Alex Espargaro au avut o coliziune, în urma căreia au fost nevoiţi să abandoneze.

Marquez a rămas lider în clasamentul general, fiind urmat de Dani Pedrosa şi Valentino Rossi. Următoarea etapă a Motomondialului de viteză va avea loc pe 17 august, în Cehia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑