Steaua l-a pierdut pe Hamza, dar nu mai ia nici pe altcineva. Atac la grupele Ligii cu Lemnaru și Keșeru



011 августа 2014

Steaua l-a pierdut pe Hamza, dar nu mai ia nici pe altcineva. **Atac la grupele Ligii cu Lemnaru și Keșeru**

Steliștii l-au pierdut pe Hamza, pe ultima sută, și vor ataca grupele Champions League cu Keșeru și cu Lemnaru, pentru că nu mai au nicio altă variantă de transfer.

Oficialii din Ghencea și-au propus patru ținte pentru a întări lotul în această vară. Trei dintre acestea au fost realizate, Luchin, lemnaru și Breeveld, numai că fundașul nu are drept de joc în play-off-ul UEFA Champions League.

În schimb, poate cel mai așteptat transfer, cel al tunisianului Younes Hamza, a picat, chiar pe ultima sută de metri. Atacantul, care duminică seară a promis că va semna cu roș-albaștrii, a parafat luni un contract cu Ludogorets (DETALII AICI).

În aceste condiții, nu numai că Steaua nu și-a adus vârful pe care-l caută de ani buni de zile, dar nici nu are vreo altă variantă de transfer.

”Am avut patru ținte. Dintre acestea, una a căzut asta este.
E greu să mai vină altcineva în locul lui Hamza. Mai este doar o săptămână până la meciul cu Ludogorets și deci ar trebui să aducem un fotbalist dintr-un campionat care abia a început sau de la o echipă care se află în pregătiri avansate sau un superfotbalist dispus să joace în Liga 1.

Poate vom mai face transferuri dacă vom ajunge în grupele UEFA Champions League”, a spus Valeriu Argăseală, președintele executiv al Stelei.

Astfel, gruparea din Ghencea va ataca ”dubla” cu Ludogorets cu singurele vârfuri din lot, Lemnaru și Keșeru, asta dacă nu cumva Gâlcă va miza din nou pe jolly-jokerul Chipciu.

În direct la ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Valeriu Argăseală a povestit cum au decurs negocierile cu Younes Hamza.

”Am avut mai multe discuții atât cu impresarul, cât și cu Hamza, ultimul telefon chiar duminică seară. Mi-a spus că este foarte mulțumit de contract de condiții, că vine la Steaua.

I-am spus să semneze prin fax, el a refuzat însă și mi-a spus că este de foarte mare caracter, că mă așteaptă luni să semnăm actele, la Sofia, pentru ca mai apoi să mergem la Plovdiv.

Luni m-am dus la Sofia și nu mi-a mai răspuns la telefon. Apoi, am vorbit cu impresarul său care mi-a spus că a mai apărut și oferta de la Ludogorets”, a spus Argăseală la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ei n-au vrut să semnăm. Au spus că e mai bine dacă vom întârzia semnarea actelor pentru că este mai bine pentru Hamza, care mai avea de luat bani de la Ludogorets.

E adevărat cu cei de la Plovdiv negocierile au durat mai mult, am schimbat multe mailuri, dar duminică am ajuns la un acord.

Acum, nu-mi mai pare rău pentru că am văzut și eu care este caracaterul lui Hamza, precum și al impresarului”, a explicat Argăseală la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑