Preliminariile surprizelor pentru europeanul din Franţa!



011 сентября 2014

 

Campania de calificare la turneul din 2016 continuă seria rezultatelor IMPREVIZIBILE . Medaliata cu bronz de la Mondiale, Olanda fost bătută de Cehia, iar turcii au fost "MAZILIŢI" în Islanda.

Islandezii nu au fost deloc intimidaţi de numele turcilor: la pauză conduceau deja cu 1 la 0. În repriza secundă, Sigurdsson şi Sigthorsson au marcat două goluri într-un singur minut. Într-un alt meci din grupa A, Cehia s-a impus surprinzător cu 2 la 1 în faţa Olandei. Gazdele au deschis scorul cu o reuşită de generic.

Olandezii au egalat după pauză, însa cehii au lovit decisiv în prelungirile partidei. Pilar a înscris golul de trei puncte. "Portocala mecanică" a suferit a doua înfrângere consecutivă sub comanda lui Guus Hiddink. Surpriză şi în grupa B, unde Cipru a bătut Bosnia cu 2 la 1, în deplasare. Christofi a înscris o dublă în poarta balcanicilor. Intr-un alt meci, Ţara Galilor s-a chinuit cu Andorra, de care a trecut la limită, cu 2 la 1. Starul de la Real Madrid, Gareth Bale a înscris ambele goluri.

Tot aseară, Italia s-a impus cu 2 la 0 în deplarea din Norvegia. Simone Zaza de la Sasuolo a marcat primul gol, iar Bonucci a dublat închis tabela.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑