Faza grupelor la turneul Eurobaschet 2015, INCHEIATA: Franta, Serbia si Grecia - superbe, iar Rusia si-a luat adio - VIDEO



011 сентября 2015

S-a incheiat faza grupelor la turneul Eurobaschet 2015. Franta, Serbia si Grecia au avut o prestatie superba, cu toate cele 5 meciuri castigate. In acelasi timp, Rusia si-a luat adio de la campionat cu o victorie in fata echipei din Bosnia si Hertegovina.

 

Campioana in exercitiu, Franta, a disputat ultimul meci din grupe cu Israelul. Cocosii galici au inceput bine partida, cu un avans de 12 puncte dupa prima repriza, si nu au mai permis adversarilor sa se apropie pe tabela de scor. Franta a castigat categoric duelul, cu 86 la 61, si merge in optimi. 

 

Franta va juca impotriva Turciei in prima etapa din play-off. In faza eliminatorie merg, de asemenea, nationalele Greciei si Serbiei, care si ele au castigat toate meciurile in grupele lor. Formatia elena a batut aseara Olanda, scor 68 la 65. Serbia a castigat spectaculos partida cu Italia, scor 101 la 82. 

 

Nationala Rusiei a fost eliminata de la Eurobaschet si, in ultimul meci, care nu a mai contat, a batut Bosnia si Hertegovina. A fost 81 la 61 in favoarea rusilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑