Rezultate modeste la campionatul mondial de lupte. Moldovenii, eliminati rand pe rand - VIDEO



011 сентября 2015

Rezultate modeste la campionatul mondial de lupte. Rand pe rand au fost invinsi aproape toti moldovenii. La luptele greco romane au fost eliminati toti cei 4 sportivi. Nici fetele nu au impresionat, toate cele 4 sportive prezente in concurs au cedat si ele. Mai sunt sperante la lupte libere, insa si aici am inceput cu stangul, dupa ce sportivul anului in 2014, Mihai Sava, a fost eliminat si el.

 

Campionatul mondial de lupte, care se desfasoara in aceste zile in Las Vegas a inceput cu esecuri pentru delegatia noastra. Mai intai au fost eliminati prematur sportivii la luptele greco romane. In categoria de 59 de kilograme, Victor Ciobanu a pierdut din prima lupta de la armeanul Roman Amoyan. Apoi, la 66 de kilograme, Daniel Cataraga a fost eliminat in optimi, dupa infrangerea in fata sarbului Davor Stepanek, scor 1 la 8. Si Ion Luchita a ajuns doar pana in optimi, fiind eliminat, la categoria de 71 de kilograme, de suedezul Zakarias Tallroth.

 

Tot la greco romane, in categoria de 75 de kilogrome, Igor Besleaga a fost si el eliminat dupa doua lupte, pierzand de la un kazah.La lupte feminine, Iulia Leorda a avut ghinion, parasind competitia dupa prima lupta. Moldoveanca a cedat in categoria de 48 de kilograme, in fata luptatoarei din Germania, Jaqueline Schellin. De asemenea, in categoria de 58 de kilograme, Mariana Cherdivara a cedat si ea din prima lupta, in fata unei sportive din Kazahstan. La 75 de kilograme, putin mai bine s-a descurcat Svetlana Saenko. Ea a fost eliminata in optimi, la limita, cu scorul de 6 la 7, de o luptatoare din Polonia. La fel doua lupte a avut si Natalia Budu. La 53 de kilograme, ea a fost eliminata de frantuzoaica Melanie Lesaffre.

 

Desemnat sportivul anului in 2014, luptatorul Mihai Sava a avut ghinion si el, pierzand inca din prima lupta in fata unui sportiv din Tadjikistan. Astazi, in concurs vor intra alti 3 lupatori, Andrei Prepelita, Piotr Ianulov si Nicolae Ceban, iar maine, in ultima zi a mondialului de la Las Vegas, pentru Moldova vor evolua Anatolie Buruian, Roman Dermenji, Evgheni Nedealco si Andrei Romanov.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑