Jurgen Klopp chiar vrea titlul cu Liverpool! Țintă de top pentru noul antrenor al "cormoranilor"



011 октября 2015

 

Jurgen Klopp chiar vrea titlul cu Liverpool! **VIDEO** Țintă de top pentru noul antrenor al

Jurgen Klopp și-a început în forță mandatul de la Liverpool. Prezentat vineri într-o conferință de presă, antrenorul a urmărit sâmbătă un meci al juniorilor lui Liverpool, profitând de pauza prilejuită de meciurile din preliminariile Euro 2016.

Fostul tehnician al Borussiei Dortmund își dorește să aibă cel mai important cuvânt în privința transferurilor, în condițiile în care și-a propus să câștige titlul în Premier League în cel mult 4 ani.

Presa din Anglia scrie că Jurgen Klopp și-a făcut, deja, o listă de transferuri, însă ținta principală este una de top: nimeni altul decât Robert Lewandowski, poate cel mai în formă atacant al momentului, cu 14 goluri în ultimele 5 meciuri.

De altfel, vârful lui Bayern a fost decisiv și în remiza Polonia din Scoția, scor 2-2, când a înscris ambele goluri ale oaspeților, pe ultimul chiar în prelungirile meciului.

VIDEO Golurile lui Lewandowski cu Scoția

Ultimele cinci meciuri ale lui Lewandowski:

Bundesliga: Bayern Munchen-Wolfsburg 5-1 - 5 goluri
Bundesliga: Mainz-Bayern Munchen 0-3 - 2 goluri
UCL: Bayern Munchen-Dinamo Zagreb 5-0 - 3 goluri
Bundesliga: Bayern Munchen-Dortmund 5-1 - 2 goluri
Preliminarii Euro: Scoția-Polonia 2-2 - 2 goluri

Recent, impresarul lui Robert Lewandowski a lăsat să se înțeleagă că polonezul nu va mai rămâne la Bayern, iar Jurgen Klopp încearcă acum să facă tot posibilul pentru transferul atacantului de 27 de ani pe "Anfield". De altfel, declarația tehnicianului care l-a pregătit pe Lewa la Dortmund este elocventă: "Cea mai mare satisfacție o ai atunci când transferi un jucător din Polonia, de la un club mic, iar apoi îl vezi cum ajunge să joace în ziua de astăzi".

74 de goluri a înscris Lewandowski în Bundesliga pentru Dortmund, cu Jurgen Klopp antrenor

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑