ŞOC la naţionala Franţei! Karim Benzema a fost suspendat din selecţionată pe termen nedeterminat



011 декабря 2015
Foto: 09ja.com

Şoc la naţionala Franţei cu şase luni înainte de Campionatul European! Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, nu va mai face parte din naționala Franței, fiind suspendat pe perioadă nedeterminată. Anunțul a fost făcut de președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel le Graet.

Astfel, Benzema ar putea rata Campionatul European care va avea loc vara viitoare. Asta deoarece el nu va fi convocat la selecţionată cât timp situația va rămâne așa cum e în prezent.

"Am decis, deoarece la moment nu este o chestiune de care să se ocupe Comisia de Disciplină, nu este vorba de etică, este o decizie unică a preşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal. L-am informat pe selecţionerul Didier Deschamps că la momentul actual, Benzema nu poate fi convocat la naţională", a declarat preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet. 

Atacantul lui Real a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimul timp, dintre care probabil cel mai celebru este cazul de șantaj sexual asupra coechipierului său de la națională, Mathieu Valbeuna.

Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de justiția franceză că ar fi fost complice în șantajul fotbalistului lui Olympique Lyon. Trei bărbați au fost reținuți în același caz. Unul dintre aceștia este un vechi prieten din copilărie al lui Benzema.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune francez, atacantul lui Real Madrid s-a declarat nevinovat şi a spus că a fost tratat ca un criminal în acest caz.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑