Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei. Ultimele noutăți



011 декабря 2015

**VIDEO** Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei. Ultimele noutăți

Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei după ce joi nu a luat parte la ședința de pregătire condusă de către Luis Enrique. Decarul argentinian a fost învoit de Luis Enrique, clubul motivând că Messi a avut de rezolvat niște probleme personale.

Starul Barcelonei a acuzat dureri musculare la finalul partidei cu Leverkusen din grupele UEFA Champions League și presa spaniolă a speculat joi că adevăratul motiv al absenței argentinianului de la ședinta de pregătire ar fi defapt o accidentare.

Varianta lansată de iberici a căzut însă, ținând cont că Messi s-a antrenat normal alături de coechipierii săi și nu a dat în niciun moment impresia că ar avea dureri sau că a suferit o accidentare. Astfel, argentinianul va fi probabil trimis pe teren încă din primul minut al meciului cu Deportivo,de pe Camp Nou.

Barcelona - Deportivo se va disputa sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 17:00 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Sursa foto: fcbarcelona.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑