Dinamo transferă de la Petrolul, Stoichiță confirmă: "Probabil va pleca în iarnă"



011 декабря 2015

 

**VIDEO** Dinamo transferă de la Petrolul, Stoichiță confirmă:

Deși Petrolul se află pe ultimul loc în campionat, mai mulți jucători ai prahovenilor sunt căutați de formațiile importante ale Ligii 1. Mihai Stoichiță a confirmat interesul lui Dinamo pentru fotbalist al Petrolului și a recunoscut că echipa sa se va despărți în iarnă de mai mulți jucători.

Dinamo pregăteşte curăţenia de iarnă. S-a despărţit deja de Ghomsi şi Van Haaren şi i-ar mai putea da afară pe Feussi, Ante Puljic şi Vojnovic. În schimb, Rednic vrea să transfere un jucător de la Petrolul, iar cele două variante pe care le are sunt Zoubir și Moussa. Şi Teixeira ar pleca de la Astra pentru Dinamo, însă nu atâta timp cât Rednic e antrenor. "Avem un jucător curtat de Dinamo pe care dumneavoastră nu-l știți și care probabil că sigur se va duce la Dinamo în iarna asta" a declarat Stoichiță.

Petrolul a fost asaltata cu oferte, iar Mihai Stoichiță se gândește să părăsească echipa dacă nu primește jucătorii pe care îi vrea. "M-aș fi bucurat mai tare să nu am foarte multe oferte pentru jucători de aici la niciun nivel. Am fi avut o iarnă mai liniștită. Așa o să fie agitată, plină de căutari, asta și dacă cei de aici mă vor păstra. În funcție de ce văd și eu, o să și cer anumiți jucători. Nu se poate să îmi aduci niște jucători și eu să am altă părere. Nu se poate așa ceva, trbuie o conlucrare clară la toate nivelurile" a mai spus tehnicianul prahonvenilor.

Mihai Stoichiță a preluat-o pe Petrolul la sfârșitul lunii octombrie, după demisia lui Eusebiu Tudor. După 21 de etape, Petrolul e ultima în clasamet. În această etapă prahovenii joacă pe terenul liderului Astra Giurgiu.

Astra - Petrolul se joacă sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑