Liapin promite că-l va învinge pe Ţuţu la Gala K-1 de la Chişinău. REACŢIA luptătorului moldovean



011 декабря 2015
Foto: publika.md

Igor Liapin a promis că-l va învinge prin knock-out pe Constantin Ţuţu la Gala K-1 de la Chişinău. La rândul său, cel mai titrat luptător de K-1 din Moldova spune că nu are de gând să piardă centura sa de campion. Duelul va avea loc pe 19 decembrie, la Sala Polivalentă din Chişinău. 

Constantin Ţuţu şi Igor Liapin se vor întâlni în cel mai aşteptat duel al serii din cadrul Galei K-1 de la Chişinău, programată pe 19 decembrie, la Sala Polivalentă.

Ţuţu va încerca să-și apere centura de campion mondial în categoria 85 de kilograme, versiunea KOK.

Luptătorul moldovean a câştigat această centură anul trecut, după ce l-a învins prin knock-out pe Liapin, chiar în prima rundă.

Acum ucraineanul vrea să-şi ia revanşa în fața lui Țuțu şi a făcut câteva declaraţii curajoase.

"Mă voi pregăti foarte bine şi îl voi învinge prin knock-out. La noi în Ucraina, deputaţii nu sunt prea agreaţi, iar el va avea aceeaşi soartă, va fi învins", a spus Leapin.

De partea cealaltă, Constantin Ţuţu a fost mai rezervat în declarații. Luptătorul moldovean a promis însă că va face tot posibilul ca centura de campion să rămână la noi în țară.

"Voi fi mult mai motivat, voi fi precaut în ring şi cu siguranţă vreau victorie. Referitor la centură, sigur că vreau să rămână în Republica Moldova, nu o voi da pentru nimic în lume", a declarat Ţuţu.

"Nu aş face prognoze pentru această luptă. Le dau şanse egale ambilor luptători şi să învingă cel mai puternic", a precizat preşedintele Federaţiei de K-1 din Moldova, Dorin Damir.

Biletele pentru gala King of the Kings pot fi procurate de la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu".

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑