Primul penalty din cariera lui Messi n-a prea fost! În 547 de meciuri, Leo a provocat primul 11 metri



 

**VIDEO** Primul penalty din cariera lui Messi n-a prea fost! În 547 de meciuri, Leo a provocat primul 11 metri

Fundașul Jesus Gamez, în duel cu atacantul Lionel Messi. Penalty! Nu, nu e în careul lui Atletico și nu fundașul a provocat lovitura de la 11 metri, ci invers. Pare de necrezut, dar așa au stat lucrurile în minutul 56 al partidei Barcelona-Atletico, de duminică, 11 ianuarie, din etapa a 18-a din La Liga.

Fundașul stânga al madrilenilor a intrat în careul Barcelonei, unde a fost atacat de Leo Messi, venit în sprijinul defensivei, deși scorul era 2-0 pentru catalani. Argentinianul l-a atins, în căutarea mingii, ușor pe glezna dreaptă pe jucătorul lui Atletico. Gamez își retrage piciorul ușor, pare că dă să cadă, dar nu o face. Messi încearcă din nou deposedarea. Gheata sa se apropie de glezna stângă a lui Gamez, de data asta, dar acum nu o mai atinge.

></p><p>Abia acum, ca secerat, fundașul cade la pământ, ținându-se de glezna dreaptă, cea la care fusese atins inițial. Arbitrul Undiano Mallenco fluieră decis penalty, spre stupefacția lui Leo Messi. Cu un rânjet de satisfacție, <strong>Jesus Gamez</strong> se ridică de la pământ, ca un arc, și bate cuba cu <strong>Koke</strong>, apoi cu <strong>Griezmann</strong>. Și-a atins obiectivul, echipa sa a obținut o lovitură de pedeapsă și șansa de a reveni în joc, cu mai mult de o jumătate de oră până la final.</p><p>Lui Messi nu-i vine să creadă. <span style=La 27 de ani, sudamericanul este la meciul său cu numărul 547 din carieră (la club și națională) și acesta este primul penalty pe care-l provoacă. Și nici nu prea a fost lovitură de la 11 metri.

Am avut ghinion la penalty. Poate aveam culoarea greșită pe tricorui, nu știu ce s-a întâmplat. Dacă a fost fault? Nu cred că a fost”, a comentat, la finalul meciului, argentinianul. Nu mai conta, însă. Barcelona s-a impus cu 3-1, iar Messi avea să marcheze golul trei al echipei sale, cel care avea să închidă partida.

Vezi mai jos penalty-ul provocat de Leo Messi:

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑