Steaua nu îl grăbeşte pe Tamaş. Fundaşul va lipsi în primele meciuri oficiale din 2015



012 февраля 2015

 

**VIDEO** Steaua nu îl grăbeşte pe Tamaş. Fundaşul va lipsi în primele meciuri oficiale din 2015

Steaua nu se grăbeşte să îl folosească pe Gabi Tamaş. Recuperat după o accidentare gravă, la ligamentele încrucişate, fundaşul nu va debuta în primele două etape, când roş-albaştrii joacă acasă cu Rapid, apoi, în deplasare la Craiova. Ambele meciuri sunt în direct la Digi Sport 1.

Costel Gâlcă nu se grăbeşte să-l folosească pe Gabi Tamaş în primele meciuri oficiale ale Stelei din 2015. Chiar dacă şi-a revenit după accidentare şi s-a pregătit normal în cantonamentele din Antalya, fundaşul nu va juca în primele trei meciuri ale roş-albaştrilor.

Pe 18 februarie, Steaua întâlneşte Astra, în Ghencea, în direct la Digi Sport 1, de la ora 19:00, în meciul tur al semifinalelor Cupei Ligii. În campionat, echipa lui Gâlcă are două dueluri de foc - acasă, cu Rapid, şi în deplasare, cu CSU Craiova, ambele în direct la Digi Sport.

"Aveam nevoie de acest transfer, pentru că este lung campionatul. Mergem pe trei fronturi şi atunci pot interveni accidentări sau cartonaşe galbene şi atunci trebuie să fim acoperiţi foarte bine", a declarat preşedintele de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam.

Tamaş a mai încercat o dată să revină în Liga 1. În octombrie 2013, fundaşul a fost dat afară de la CFR Cluj, după doar o săptămână, din cauza problemelor extrasportive.

"Toată lumea se mai linişteşte, odată cu vârsta. Şi noi, când eram mai tineri, făceam mai multe prostii, dar cu vârsta îţi vine şi înţelepciunea. Sunt convins că el, fiind la finalul carierei, este mult mai conştient decât acum 10 ani", a precizat Duckadam.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑