Meci superb in Campionatul Moldovei la baschet: Admirals a invins echipa Universitatii de Medicina



012 февраля 2015

Meci superb in Campionatul Moldovei la baschet. Formatia Admirals a invins echipa Universitatii de Medicina intr-o partida decisa in ultimele minute. Ambele cluburi isi doresc sa incheie sezonul in top 4.

 

Echipa Universitatii de Medicina a jucat pe propriul teren si a facut, impreuna cu adversarii de la Admirals, unul din cele mai tari dueluri ale sezonului. Au mers cot la cot din startul meciului. La combinatiile rapide si loviturile precise ale oaspetilor, medicii raspundeau cu atacuri bine dirijate. 

 

Rezultatele primelor 3 reprize demonstreaza lupta stransa pe care au dus formatiile: 16 la 16, 23 la 22 in favoarea lui Admirals si din nou 16 la 16. Totul s-a decis in ultima parte, chiar in ultimele minute. Admirals, echipa mai tanara, a reusit sa inchida apararea pe lacat, iar in atac a excelat. La final, Admirals s-a impus cu 75 la 68. 

 

Egor NISTOR, JUCATOR ADMIRALS: “La început a fost un pic greu, apoi ne-am acomodat. Abia revenim la forma fizică în care am fost pâna la Anul Nou.” 

 

Oleg ADAMOV, JUCATOR ADMIRALS: “În prima jumătate a meciului, aşa cum aţi putut observa, nu puteam să marcăm şi uneori ne prăbuşeam în apărare. Apoi ne-am concentrat şi am smuls victoria. ” 

 

Anatol MOSCOVICI, JUCATOR USMF: “Am luptat din greu, la final nu ne-au ajuns forţe. Cred că din cauza diferenţei de vârstă şi a băncii de rezerve scurte. ” 

 

Admirals ocupa locul 6 in Campionatul Moldovei de baschet, cu 13 puncte. Echipa Universitatii de Medicina este cu o pozitie mai jos si are 10 puncte. Liderul competitiei masculine ramane Donbaschet USM, cu 17 puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑