EXCLUSIV Jucătorii vechi de la CFR, supărați: “Insolvența e bună pentru cei care au venit acum”



012 февраля 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Jucătorii vechi de la CFR, supărați: “Insolvența e bună pentru cei care au venit acum”

CFR Cluj a intrat în insolvență în urmă cu 8 zile și astfel nu mai e obligată să plătească imediat salariile restante. Penalizată cu 24 de puncte, formația ardeleană a făcut apel, sancțiunea fiind dictată chiar în ziua în care Tribunalul i-a acceptat intrarea în insolvență. Jucătorii sunt însă nemulțumiți de această situație.

Vechii fotbaliști ai Clujului trebuie să aștepte acum planul de reorganizare pentru a afla când vor primi salariile restante. Ciprian Deac, unul dintre jucătorii reprezentativi ai fostei campioane, crede că insolvența e doar în avantajul noilor sosiți în Gruia.

“Ne pare foarte rău, dar și cu această lege a insolvenței, e foarte bine pentru jucătorii care au venit acum, care sunt noi, pentru că începând de luna asta salariile vor fi plătite la zi. Problema e că noi, cei care urma să ne primim salariile restante, mai trebuie să așteptăm. Important e că o să le primim, ăsta e cel mai important lucru.”, a declarat în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, Deac.

Clujenii au scăpat miercuri de o nouă depunctare, după ce Comisia de Disciplină a blocat toate litigiile cu foștii jucători cărora mai are să le achite restanțe financiare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑