Fara schimbari in campionatul Angliei. Favoritele se mentin pe primele locuri dupa victorii in fata adversarilor



012 февраля 2015

Situatia ramane neschimbata in fruntea clasamentului din campionatul Angliei. Dupa o noua etapa disputata, favoritele Chelsea, Manchester City si rivala din oras, Manchester United, se mentin pe primele locuri, dupa victorii in fata adversarilor.

 

Chelsea Londra s-a chinuit aseara pe teren propriu in partida cu Everton. Elevii lui Jose Mourinho s-au impus la limita, cu 1 la 0, dupa un gol marcat abia in minutul 89. Willian a fost eroul aristocratilor.

 

Dupa acest succes Chelsea isi pastreaza distanta in fata clasamentului, acumuland 59 de puncte, cu 7 mai mult decat urmaritoarea Manchester City. Tot ieri, campioana in exercitiu, City, a castigat la scor jocul sustinut in deplasarea de la Stoke, scor 4 la 1. Pentru cetateni au marcat Aguero de doua ori, Milner si Nasri.

 

In aceeasi etapa, pe Old Trafford, Manchester United a invins-o pe Burnley, cu 3 la 1. Pentru gazde Smalling a reusit o dubla, iar Van Persie a marcat din penalty. Gratie victoriei, Manchester United a urcat pe locul 3 in Premier League.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑