Mario Mandzukic s-a transferat de la Bayern la Atletico. Ce recepţie i-au făcut madrilenii



 

Internaţionalul croat Mario Mandzukic a fost întâmpinat ca un adevărat erou de fanii lui Atletico Madrid, echipă cu care atacantul a semnat un contract pe o perioadă de patru ani.

Croatul s-a transferat de la Bayern Munchen, unde a jucat în ultimele două sezoane şi s-a alăturat campioanei Spaniei imediat după Mondialul din Brazilia, unde a reuşit să înscrie două goluri în două meciuri.

"Am venit la Atletico pentru că îmi place să joc. Este o echipă care lasă totul pe teren şi este foarte ofensivă. În fiecare meci, Atletico îşi creează multe ocazii şi marchează multe goluri. Sunt convins că mă aşteaptă o perioadă frumoasă", a spus fotbalistul.

Mario Mandzukic, în vârstă de 28 de ani, şi-a început cariera profesionistă în 2005, la formaţia croată Marsonia şi, înainte să ajungă la Bayern, a trecut pe la echipele Dinamo Zagreb şi Wolfsburg. Pentru naţionala Croaţiei, acesta a adunat 52 de meciuri şi 15 goluri.

Mandzukic a fost adus pe post de înlocuitor pentru fostul lider al echipei, Diego Costa, care a părăsit gruparea de pe Vicente Calderon şi s-a transferat la Chelsea Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑