Halep și Niculescu joacă una dintre semifinalele de la BRD Bucharest Open: “Mai frumos nu se putea pentru țara noastră!”



 

**VIDEO** Halep și Niculescu joacă una dintre semifinalele de la BRD Bucharest Open: “Mai frumos nu se putea pentru țara noastră!”

Semifinală de vis la BRD Bucharest Open. Simona Halep şi Monica Niculescu se vor lupta pentru un loc în finală, astăzi, în direct la Digi Sport 2, după ora 17:00. Aflate la prima întâlnire din ultimii doi ani, jucătoarele din România şi-au propus să ridice publicul în picioare.

La Bruxelles, în 2012, Halep învingea clar, cu 6-1 6-1, dar acum Niculescu este într-o formă de zile mari. A încântat pe zgura din capitală. A acces în penultimul act după un sfert de finală maraton, de mai bine de două ore și jumătate, cu slovaca Polona Hercog.

“Am avut emoții foarte mari, mi-a fost greu să închei meciul, îmi doream foarte mult să greșească ea, eu eram foarte nerăbdătoare, voiam să câștig. Mă bucur foarte mult pentru această victorie, fără public nu reușeam, un meci foarte mare, foarte greu și mă bucur că am scos-o la capăt!”, a declarat Monica, după 6-2, 2-6, 7-6, contra favoritei opt de la București.

Simona a avut un meci mult mai ușor și a stat pe teren mai puțin de o oră, în fața ibericei Lara Arruabarrena. E și ea bucuroasă că astăzi la Arenele BNR vom avea o semifinală a româncelor: “Mai frumos nu cred că se putea pentru țara noastră, pentru acest turneu. Sper să facem un meci bun. Monica este o jucătoare foarte dificilă, aleargă foarte mult și slice-ul ei încurcă. Dar sunt pregătită pentru un nou meci și voi da tot ce pot ca să câștig.”

Monica e conștientă de popularitatea Simonei, dar profită din plin de numărul mare de spectator veniți să o vadă pe a treia jucătoare a lumii: “Mă bucur că avem un turneu acasă și am reușit să ajung în semifinale și să văd și eu cum e să joci cu acest public minunat. Sper ca oamenii să vină mult mai mulți, să fie tribuna plină și să ne încurajeze pe amândouă.”

Suporterii vor fi puși în dificultate în semifinala dintre Halep și Niculescu, dar la final se vor putea bucura pentru că o româncă va juca finala. Camelia Potec, președintele FR Natație, e spectator permanent la BRD Bucharest Open: “Este bine pentru că avem, iată, două românce în semifinală, dar este greu să alegi între două fete. Într-adevăr, valoarea este diferită, nu poți să spui Hai Simona, sau să ții doar cu una dintre ele. Suntem la București, este un turneu în România, avem două românce, să câștige cea mai bună!”

PROGRAM SÂMBĂTĂ

Terenul Central (ora 15:00):

Kristina Kucova (Slovacia) - Roberta Vinci (Italia/N. 2)

nu înainte de ora 17:00:

Simona Halep (N. 1) - Monica Niculescu (România)

Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (România) - Katarzyna Piter (Polonia)/Olga Savciuk (Ucraina/N. 1)

Terenul 1 (ora 15:00):

Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Italia) - Paula Kania (Polonia)/Anna Tatishvili (SUA)


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑