Elveţianul Stefane Comini a CÂŞTIGAT prima cursă din cadrul etapei TCR Series



foto: touringcartimes.com

Stefane Comini şi Pol Rosell au câştigat cursele din etapa a opta a TCR Series. Cei doi s-au impus pe rând în cele două curse, desfăşurate pe circuitul din Spielberg. Pepe Oriola conduce în clasamentul general cu trei etape înainte de finalul sezonului. 

Elveţianul Stefane Comini a câştigat prima cursă din cadrul etapei a opta a sezonului de TCR International Series, disputată pe circuitul din oraşul austriac Spielberg. El s-a impus în faţa italianului Andrea Belicchi şi a lui Pepe Oriola din Spania.

Ibericul Pol Rosell a câştigat cea de-a doua cursă, fiind mai rapid decât compatriotul Pepe Oriola şi Jordi Gene. 

După opt etape din acest sezon, în care s-au desfăşurat 16 curse, Pepe Oriola este lider în clasamentul general, fiind urmat de Comini şi Gene.

Competiţia TCR International Series este la prima ediţie. Organizatorii acestor curse doresc să reînvie astfel fostul Campionat European de Turisme.

Următoarele două curse de TCR International Series vor avea loc în Singapore, pe circuitul stradal Marina Bay. Cursele sunt programate pe 19 şi 20 septembrie. Până la finalul sezonului mai sunt de disputat trei etape.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑