Duel de foc la Gala KOK de la Chişinău: Moldoveanul Maxim Bolotov va lupta cu polonezul Michal Turynski



012 сентября 2014

 

Un alt duel de foc se anunţă la Gala KOK de la Chişinău. Moldoveanul Maxim Bolotov va lupta cu titratul polonez, Michal Turynski. Cei doi se vor confrunta într-o super luptă, la categoria de 93 kilograme.

Turynski, în vârstă de 28 de ani, a disputat în carieră 21 de lupte în care a obţinut 16 victorii şi a suferit cinci înfrângeri. El este dublu campion mondial la K-1 versiunea WAKO.

"Voi avea un adversar puternic. Trebuie să înving cu orice preţ. Dacă voi reuşi să obţin o victorie categorică, atunci pentru mine se vor deschide uşile la turnee internaţionale mai puternice. Acum muncesc foarte mult, pentru ca să fiu pregătit cât mai bine pentru această luptă", a declarat Bolotov.

În cadrul Galei KOK sunt programate în total 12 lupte, iar în ring vor intra cei mai buni luptători K-1 din Moldova. Pe lângă Maxim Bolotov, la turneu vor participa Constantin Ţuţu, Dorel Cristian, Pavel Voronin sau Ştefan Cîrlig.

Gala KOK va avea loc pe 19 septembrie şi se va desfăşura la Sala Polivalentă din Chişinău. Pentru prima dată, turneul va fi transmis în direct de cunoscutul post TV, Eurosport.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑