Tagliavento va arbitra Finlanda - România. Italianul a condus și returul Steaua - Ajax, din UEL



012 октября 2014

**Tagliavento va arbitra Finlanda - România.** Italianul a condus și returul Steaua - Ajax, din UEL

Meciul Finlanda - România, care se va disputa, marţi, de la ora 21:45, în grupa F de calificare la Euro-2016, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Paolo Tagliavento.

Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz.

Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.

În vârstă de 42 de ani, Paolo Tagliavento a fost la centru în meciul retur pe care Steaua l-a jucat împotriva olandezilor de la Ajax Amsterdam, din 16-imile UEFA Europa League.

Campioana României a reușit atunci o calificare neașteptată în optimile competiției, după înfrângerea din Olanda, 0-2. La București, steliștii s-au impus cu același scor, iar apoi s-a impus în fața lui Ajax după loviturile de departajare (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Tagliavento a condus și întâlnirea dintre Galatasaray și CFR Cluj, din grupele UEFA Champions League (2012). Antrenată pe atunci de Ioan Andone, formația din Gruia a scos un rezultat de egalitate, scor 1-1, într-un meci în care arbitrul italian a acordat un penalty pentru turci, ratat însă de Felipe Melo (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑