Japonia – Statele Unite 28-18 Niponii au obținut a treia victorie, dar au ratat “sferturile”



012 октября 2015

 

**Japonia – Statele Unite 28-18** Niponii au obținut a treia victorie, dar au ratat “sferturile”

Japonia a încheiat spectaculos participarea la Cupa Mondială. A învins și Statele Unite, scor 28-18. Niponii au ratat însă calificarea în sferturile competiției.

Japonia și-a demonstrat încă o dată forța la această Cupă Mondială! Chiar dacă nu mai avea șanse de calificare în sferturi, formația asiatică a reușit a treia victorie, 28-18 cu Statele Unite.

Japonia devine astfel prima echipă care nu prinde sferturile după ce câștigă trei meciuri în grupă! Aripa Matsushima a marcat primul eseu al meciului, dar americanii au replicat după o fază superbă. Ngwenya a reușit să aducă Statele Unite în avantaj.

După doar 4 minute însă, japonezii au mai marcat o dată: Fujita, omul care deține recordul de șase eseuri la debutul internațional, a reușit să-i învingă și pe americani.

În repriza a doua, fiecare echipă a mai marcat câte un eseu: Mafi, pentru japonezi, și Wyles, pentru americani, în inferioritate. Japonia a terminat pe 3 în grupă, la două puncte de Scoția, și se gândește cu speranță la Cupa Mondială pe care o va organiza peste 4 ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑