Danemarca – Franța 1-2. Olivier Giroud a reușit o dublă în amicalul de la Copenhaga



012 октября 2015

 

**VIDEO** Danemarca – Franța 1-2. Olivier Giroud a reușit o dublă în amicalul de la Copenhaga

Danemarca a aflat înaintea amicalului cu Franţa că va juca barajul pentru a se califica la Euro, iar acest lucru şi-a pus amprenta pe prima repriză. Cu moralul scăzut, nordicii au încasat două goluri în șase minute.

Atacantul lui Arsenal, Olivier Giroud, a profitat în minutul 4 de apatia fundaşilor şi l-a învins pe Schmeichel după o pasă a lui Martial. Peste două minute a avut nevoie de două şuturi pentru ca mingea să ajungă în plasă.

Bendtner a expediat primul şut pe poartă al danezilor după o jumătate de oră de joc. Giroud a avut apoi şansa unui hattrick, dar Schmeichel nu s-a lăsat păcălit de scăriţa acestuia.

Martial a avut şi el ocazia de a înscrie cu un voleu din interiorul careului, dar mingea s-a dus peste. În minutul 91, rezerva Sviatchenko a marcat primul său gol la naţională cu un şut splendid, din afara careului.

Franţa câştigă la limită şi se pregăteşte de amicalele din noiembrie cu Germania şi Anglia, în timp ce danezii vor juca la baraj.

Grupa lor a fost câștigata de Portugalia, iar Albania este a doua echipă care ajunge la EURO 2016,  s-a impus cu 3-0 în deplasare, în ultimul meci al grupei, disputat în Armenia. Albanezii au terminat cu 14 puncte în grupă, două peste Danemarca, și vor juca la primul lor turneu final din istorie.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑