Ahmet Barahoev: «Locul 5 pentru «Dacia» este un rezultat foarte prost»



012 декабря 2013
/><br /><p>Mijlocaşul rus al «Daciei» <span class=Ahmet Barahoev a criticat destul de dur rezultatele primei părţi a sezonului din partea echipei noastre. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani al «dacilor» a discutat cu serviciul de presă al clubului despre ultimul meci din anul 2013, depre locul 5 din clasament, problemele cu care se confruntă echipa, dar şi despre necesitatea unei odihne.

- Ahmet, după victoria împotriva «Academiei» din primul tur cu scorul de 7-1, este oarecum neobişnuit să vezi scorul de 2-1 cu acelaşi adversar. De ce nu s-a reuşit să învingeţi outsiderul campionatului cu un avantaj mai mare, eraţi deja cu gândul la vacanţă? width=

- Nu ne gândeam la vacanţă în nici într-un caz. Pur şi simplu în ultimele partide am reuşit prea puţin. Probabil, din punct de vedere psihologic, unii băieţi au obosit. Dar dacă vrem să creştem şi să ne dezvoltăm în continuare, atunci în toate meciurile trebuie să depunem efort maxim. Aşa s-a întâmplat că în ultima partidă cu «Academia» am învins la limită. Nu vreau să spun nimic rău despre această echipă, dar nu se poate aşa. Ar fi trebuit să obţinem o victorie la 3-4 goluri diferenţă, nu să ne bucurăm de un succes cu scorul de 2:1. Pentru a creşte, trebuie să tinzi spre mai mult, dar să nu te mulţumeşti cu ce ai. Despre aspectul jocului nu pot să spun nimic, aţi văzut singuri. Am fi putut să obţinem o victorie mai confortabilă, dar e bine că nu a fost un rezultat de egalitate. Altfel puteam să ne încheiem conturile cu fotbalul.

- După prima parte a sezonului «Dacia» ocupă locul 5 în clasament. Cum apreciezi evoluţia echipei: satisfăcătoare sau una de eşec?

- Şi acum avem obiectivul maxim să devenim campioni. Nu ştiu cum va fi la finalul sezonului, dar conştientizăm de minune să ne va fi foarte greu să-i ajungem pe cei de la «Sheriff». Locul 5 pentru «Dacia» este un rezultat foarte prost. Pentru cineva poate şi este bine, dar dacă în echipă avem aşa fotbalişti care consideră că acesta le este nivelul, atunci aceştia trebuie să se transfere la un alt club, care are în faţă anume aceste obiective. Sper că nu avem aşa băieţi şi nu ne vom mulţumi cu ce avem. Acesta nu este locul nostru. Vom încerca să ne motivăm după pauza din campionat şi să ajungem acolo unde ne propunem.

- Cum crezi, problema cu nerealizarea ocaziilor de gol persistă şi până acum la «Dacia»? Sau sunt şi alte probleme care ne-au adus poziţia a 5-a în clasament?

 width=- Nu sunt antrenor şi nu este rolul meu să vorbesc despre probleme. Probabil nu fructificăm toate ocaziile avute în timpul unui meci, dar dacă ar fi să ne uităm la bilanţul golurilor marcate, vom fi printre echipele din Divizia Naţională care înscriu frecvent. Alta este problema că încasăm multe goluri, practic în fiecare partidă. De ce se întâmplă asta? Nu ştiu. Trebuie să depunem efort maxim nu doar le meciuri, dar şi la antrenamente. Anume în sesiunile de anrenament se formează baza, stilul de joc care este cerut de antrenor. Dorinţa şi sacrificiul sunt criterii care sunt necesare în cadrul partidelor, dar şi la antrenament. Dacă menţinem un asemenea echilibru totul va fi bine.

- Care sunt planurile tale în vacanţă?

- Pe 25 decembrie sunt rezervate biletele pentru a pleca să-i spunem aşa, în ţările calde. Trebuie o odihnă bună după un sezon deloc simplu, şi deja după Anul Nou cu noi forţe şi emoţii să revenim la muncă. Dacă în partea a doua a sezonului vom reuşi să marcăm şi vom avea o defensivă sigură, atunci vom reuşi să prindem locul ce duce în cupele europene.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑