Frank De Boer a criticat dur prestaţia echipei AC Milan din timpul meciului de pe San Siro



012 декабря 2013
foto: pariuri-x.ro

Stilul de joc al italienilor este din nou criticat! Frank De Boer s-a supărat rău, după ce Ajax a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor şi a criticat prestaţia lui AC Milan. Formaţia de pe San Siro a acces în următoarea rundă a competiţiei de pe locul doi, fiind depăşită de Barcelona.

Ajax, care avea nevoie de o victorie în utlimul meci din Grupa H, din Liga Campionilor, a remizat scor 0-0 cu AC Milan. Astfel, olandezii au ratat calificarea în optimi şi vor juca în Liga Europei.

"În cele două meciuri care le-am jucat cu AC Milan, am meritat mai mult şi prin urmare trebuia să ne clasăm mai sus decât locul trei. Stilul nostru de joc a fost mai pozitiv, însă la final a învins anti-fotbalul", a declarat antrenorul Ajax, Frank de Boer.

Ajax şi Milan au remizat şi în meciul tur, scor 1-1. Italienii au terminat pe locul doi în Grupa H, cu nouă puncte, iar Ajax, care a acumulat cu un punct mai puţin s-a clasat pe poziţia a treia. Grupa a fost câştigată de Barcelona, care a acumulat 13 puncte.

AC Milan va fi singura echipă din Italia care va juca în optimile Ligii Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑