Edi Iordănescu: ”Nu ne-a fost ușor, mai ales că adversarele noastre au fost avantajate”



 

**VIDEO** Edi Iordănescu: ”Nu ne-a fost ușor, mai ales că adversarele noastre au fost avantajate”

VIDEO Oțelul - Pandurii 0-2. Gorjenii s-au impus pe terenul celor de la Galați și s-au distanțat la șase puncte de primul loc retrogradabil.

Totuși, antrenorul Edi Iordănescu spune că echipa sa mai trebuie să aștepte până când va fi sigură de salvare.

”Trebuie să mai adunăm puncte și să ieșim din zona retrogradării. Nu a fost ușor, mai ales că am avut un program încărcat spre deosebire de adversarele noastre din etapa trecută și de acum, care au avut mai mult timp de refacere față de noi.

Plus că, în ultimele patru jocuri, acesta a fost al treilea când am jucat la o oră așa devreme și contează și asta”, a spus antrenorul.

Iordănescu jr a explicat și cum încearcă să-și protejeze jucătorii și din punct de vedere fizic.

”Am controlat jocul în prima parte, am marcat de două ori, după care, în repriza a doua am încercat o temporizare pentru ca efortul să fie mai mic și a fost normal ca cei de la Oțelul să aducă mai multe mingi în careu.

În trei etape, cu Petrolul, Astra și Oțelul, am adunat șapte puncte și este bine. Lupta se duce în continuare, mă bucur că nu am luat gol, dar trebuie să rămânem concentrați, echilibrați. Urmează U Cluj, acasă, apoi avem meci la Târgu Mureș și apoi cu Dinamo, acasă”, a conchis Iordănescu jr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑