Se ivesc tot mai multe premise că Manchester City şi-ar putea schimba antrenorul



 

Postul lui Manuel Pellegrini este ameninţat tot mai serios. Manchester City a pierdut derby-ul cu United cu 4-2, iar presa din Albion scrie că tehnicianul chilian ar putea fi demis şi înlocuit cu Patrick Vieira. Într-o altă partidă, Chelsea a câştigat cu greu meciul cu Queens Park Rangers, scor 1-0.

Manchester United continuă forma bună din partea a doua a sezonului din Premier League. "Diavolii roşii" au învins rivala Manchester City chiar pe Old Trafford cu 4-2.  Argentinianul Sergio Aguero deschis scorul după opt minute de joc.

United, care a practicat un joc mai ofensiv s-a revanşat imediat. Ashley Young a restabilit echilibrul pe tabelă iar belgianul Marouane Fellaini a asigurat avantajul echipei sale până la pauză.

În a doua parte a meciului, Juan Mata şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor înscriind pentru 3-1, iar fundaşul Chris Smalling a securizat victoria echipei pregătite de Louis Van Gaal.

Aguero şi-a definitivat "dubla" pe final de meci, din pasa lui Pablo Zabaleta.

Într-un alt meci, Chelsea a câştigat cu greu Queens Park Rangers, scor 1-0. Cesc Fabregas  a marcat în minutul 88, iar echipa lui Jose Mourinho are şapte puncte avans şi un meci mai puţin jucat faţă de Arsenal care este pe doi în campionatul Angliei.

United este pe locul trei, cu 65 de puncte, iar Manchester City rămâne pe patru, cu 61 de puncte şi riscă să piardă prezenţa în sezonul viitor în Liga Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑