Tevez visează la cucerirea UEFA Champions League: "Putem să fim ca Atletico, dar cu un final mai bun"



Tevez visează la cucerirea UEFA Champions League: **

Juventus se pregătește de dubla cu Monaco din sferturile UEFA Champions League, iar italienii speră să fie surpriza competiției, Real Madrid, Barcelona și Bayern Munchen fiind considerate favorite la cucerirea trofeului.

Carlos Tevez spune că Juventus are forța să devină campioana Europei și o dă ca exemplu pe Atletico Madrid, care în sezonul trecut a ajuns până în finala UEFA Champions League, pierdută după prelungiri în fața rivalei Real, scor 1-4.

Starul lui Juventus nu este îngrijorat de eșecul din ultima etapă al torinezilor, 0-1 în fața celor de la Parma.

"Înfrângerea cu Parma a fost doar un accident. Dubla cu Dortmund ne-a demonstrat că putem să mergem departe, depinde doar de noi. Juventus poate să bată orice echipă și am arătat acest lucru. Suntem foarte greu de învins! Putem să fim ca Atletico, dar cu un final mai bun", a spus Tevez.

Argentinianul are șansa să câștige a doua oară UEFA Champions League, după ce a mai cucerit trofeul cu Manchester United, în 2008, la Moscova, după o finală cu Chelsea, câștigată la loviturile de departajare, 6-5 (a fost 1-1 la finalul prelungirilor). Atunci, Tevez a marcat primul gol al echipei sale, la penalty-uri.

"Este o situație diferită acum. Aveam în echipă jucători extraordinari, precum Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Rio Ferdinand, sau Paul Scholes".

6 goluri a înscris Tevez pentru Juventus în acest sezon din UCL

Juventus - Monaco este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, marți, ora 21:45. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑