Accidentarea Cristinei Neagu ar putea s-o facă să rateze barajul cu Serbia, pentru CM



 

**Accidentarea Cristinei Neagu** ar putea s-o facă să rateze barajul cu Serbia, pentru CM

Câștigătoare a Ligii Campionilor alături de Buducnost și golgheter al competiției, cu 102 goluri - la egalitate cu Andrea Penezic (Krim Ljubljana) - Cristina Neagu are probleme, la capătul celui mai bun sezon al carierei.

Liderul echipei naționale a României s-a accidentat în timpul finalei jucate contra lui Larvik, săptămâna trecută, iar entorsa la gleznă ar putea fi mai serioasă decât se aștepta. Ar putea fi indisponibilă pentru barajul tricolorelor cu Serbia, pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2015, care va fi găzduit de Danemarca.

Pe 6 și 13 iunie joacă România împotriva Serbiei, dar naționala condusă de suedezul Tomas Ryde ar putea fi nevoită să se prezinte fără cea mai valoroasă jucătoare a sa.

"Am făcut entorsă din păcate și nu am putut să fiu 100% în această partidă. Am strâns din dinți, dar asta nu e important. Am zis de multe ori că Buducnost e o adevărată echipă și acum s-a văzut asta. Deocamdată, vreau să mă bucur de acest moment și atât. Probabil că peste o săptămână sau două o să mă gândesc la meciul cu Serbia.", spunea Cristina Neagu, după câștigarea Ligii Campionilor.

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a discutat despre accidentarea optarului echipei naționale, care va efectua controale amănunțite la gleznă. Oficialul s-a arătat optimist în privința verdictului.

"Foarte probabil, recuperarea va dura şi încă nu ştim dacă Neagu va putea juca în dubla cu Serbia, care se va disputa în zilele de 6 şi 13 iunie. Nu se va întoarce în ţară şi va fi supusă unor investigaţii la gleznă în Muntenegru. Personal, nu cred că e vorba despre o afecţiune gravă, ci doar de o întindere a ligamentelor, dar încă nu avem cum să fim siguri.", a spus Alexandru Dedu, într-un interviu pentru ziarul ring.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑