Cluburile engleze, LIDERI la transferuri. Cele mai importante achiziții din acest sezon



 

Cluburile engleze sunt cele mai active pe piaţa transferurilor. Manchester City l-a transferat pe fundaşul francez, Eliaquim Mangala, de la FC Porto, iar Liverpool s-a înţeles cu Benfica referitor la transferul lui Lazar Markovic. Southampton a semnat deja cu atacantul italian, Graziano Pelle.

Manchester City încearcă să țină pasul cu rivalele United, Liverpool și Chelsea pe piața transferurilor, pentru a încerca să-şi apere titlul de campioană în Anglia.

Eliaquim Mangala, unul dintre cei mai buni jucători de la FC Porto, va juca din sezonul următor la Manchester City, echipă antrenată de chilianul Manuel Pellegrini.

Fundaşul central a trecut cu bine vizita medicală, iar apoi a plecat într-o scurtă vacanță, după ce a participat cu naționala Franței la Cupa Mondială din Brazilia.

Conform presei din Anglia, Manchester City ar urma să anunțe transferul lui Mangala în timpul apropiat, iar suma pe care o va primi Porto este de aproximativ 40 de milioane de euro. Eliaquim Mangala a venit la Porto în anul 2011, de la Standard Liege.

Un alt club englez, Liverpool s-a înţeles cu sârbul Lazar Markovic, care în ultima perioadă a jucat la Benfica Lisabona. Conform ziariştilor din Anglia, "cormoranii" vor plăti 25 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului ofensiv.

Southamapton, o altă formaţie din prima ligă a Campionatului Angliei, a anunţat oficial că l-a transferat pe atacantul italian, Graziano Pelle. Acesta a fost al doilea cel mai bun marcator al campionatului Olandei în sezonul trecut, cu 23 de goluri înscrise pentru Feyenoord. Graziano Pelle a semnat un contract valabil pe trei ani cu gruparea engleză.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑