Show pe patru roţi la Moscova. Piaţa Roşie a fost transformată în circuit auto pentru demonstraţii din Formula 1



 

Piaţa Roşie din centrul Moscovei a fost gazda demonstraţiei de Formula 1, Moscova City Racing. Demonstraţia din Capitala Rusiei, care a ajuns la a şaptea ediţie, a adunat şi în acest an un număr impresionant de spectatori.

O sută de mii de locuitori ai Moscovei i-au aplăudat pe fostul pilot de Formula 1, Jean Alesi, şi campionul Dakar din 2013, Eduard Nikolaev, care au făcut o demonstraţie cu maşini de Formula. Evenimentul a avut loc în apropiere de Kremlin şi Piaţa Roşie, iar turneul demonstrativ poartă denumirea de Moscova City Racing.

"În trecut auzisem foarte multe despre acest eveniment. Totul a fost peste așteptările mele, totul a fost la nivel şi circuitul, şi fanii, şi locul desfăşurării. Sunt foarte fericit să fiu aici", a declarat pilotul Marc Gene. 

Evenimentul a avut ca scop promovarea sporturilor cu motor în Rusia. Show-ul monoposturilor din Formula 1 a avut loc exact după trei ani de la Festivalul Formula Soci, atunci când a fost prezentat proiectul pentru Marele Premiu al Rusiei, care se va desfăşura în premieră în acest an. Cursa este programată pe 12 octombrie, la Soci.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑