Newell's Old Boys - Racing Club 3-0. Oaspeții au ratat șansa de a egala liderul



**Newell's Old Boys - Racing Club 3-0.** Oaspeții au ratat șansa de a egala liderul

ÎN DIRECT la Digi Sport, Newell's Old Boys a produs marea surpriză a etapei a 16-a din Argentina, după ce a spulberat-o pe Racing Club cu 3-0 pe Estadio Marcelo Bielsa.

Fără victorie de cinci runde, gruparea din Rosario nu i-a lăsat nicio şansă adversarei sale, care avea şansa de a egala la puncte liderul San Lorenzo în cazul unei victorii. Numai că Newell's a fost de neoprit la primul meci sub comanda fostului său jucător, Lucas Bernardi.

La 37 de ani, Bernardi a avut parte de un debut perfect asigurat de atacanţii săi, Martin Tonso şi Nacho Scocco. Tonso a deschis scorul în minutul 13, apoi i-a pasat decisiv lui Scocco pentru golul de 2-0, marcat la capătul unui contraatac declanşat de Newell's din propriul careu.

Deşi venea după trei victorii consecutive şi avea cea mai bună defensivă din Primera Division, Racing a fost pulverizată de forţa ofensivă a gazdelor, care au mai lovit o dată în startul reprizei secunde prin acelaşi Scocco, ajuns la patru goluri în acest sezon. Rezultat final: Newells Old Boys - Racing Club 3-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑