Dan Petrescu: "Deplasarea de la Varșovia va fi infernală pentru Steaua"



013 августа 2013

 

></p><p>Steaua se pregătește pentru play-off-ul UEFA Champions League, cu polonezii de la Legia Varșovia. Dan Petrescu, fostul antrenor al Wislei Cracovia, avertizează însă că roș-albaștrii vor avea parte de un retur infernal.</p><p><span style="Dubla" dintre Steaua și Legia Varșovia va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Prima manșă se va disputa miercuri, 21 august, de la ora 21:45. Returul va avea loc marți, 27 august, tot de la 21:45.

"Deplasarea de la Varșovia va fi foarte grea pentru Steaua. Acolo este cea mai dificilă atmosferă din Europa, ce am pățit acolo n-am pățit nicăieri. La Varșovia este un adevărat infern, ce se întâmplă acolo este incredibil", a spus Petrescu, la "Digi Sport Special".

Antrenorul lui Dinamo Moscova o vede pe Steaua favorită în fața Legiei, Petrescu sperând ca toate echipele din cupele europene să ajungă în faza grupelor.

"Am făcut mai mult decât ne așteptam, nu ar fi sperat nimeni să se califice toate formațiile. Meciurile din Europa sunt mereu grele, dar sper ca din play-off să meargă toate echipele mai departe. Va fi greu, dar nu imposibil. Astra nu are șansa a doua cu Maccabi Haifa, cu celelalte va fi mai greu în Europa League, în special în cazul Petrolului. Cât despre Steaua, ea este favorită cu Legia", a mai afirmat Petrescu.

></p><p><span style="Cu Rusescu în teren, Steaua ar fi câștigat derby-ul cu 6-1, 7-1"

Dan Petrescu este convins că Steaua nu are rivală în Liga I și consideră că echipa lui Reghecampf s-ar fi impus la o diferență categorică în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, dacă l-ar fi avut în teren și pe Raul Rusescu, plecat la Sevilla.

"A fost o victorie fără dubii, scorul nu arată ceea ce a fost pe teren. Steaua a fost clar superioară și este mai bună decât toate echipele din Liga I. În opinia mea, pare formația cel mai greu de bătut, arată extraordinar fizic, tactic, dar îi lipsește omul de gol. Cu Rusescu în teren, Steaua ar fi câștigat derby-ul cu 6-1, 7-1. Nu este ușor să găsești un atacant de genul lui Rusescu sau Stancu. În Spania, eu cred că Rusescu poate marca 15-20 de goluri", a mai spus antrenorul lui Dinamo Moscova.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑