Breeveld, prezentat oficial la Steaua: "Pintilii e un jucător valoros, dar eu pot să-l înlocuiesc"



013 августа 2014

**Breeveld, prezentat oficial la Steaua:**

Breeveld este al şaselea transfer al verii pentru Steaua, după ce gruparea din Ghencea i-a mai achiziționat pe Alin Toșca, Florentin Pham Huy-Tien, Giedrius Arlauskis, Srgian Luchin și Valentin Lemnaru.

Nicandro Breeveld a semnat un contract pe doi ani cu formaţia roş-albastră şi a fost trecut în ultimul moment pe lista UEFA pentru play-off-ul UEFA Champions League (DETALII AICI), acolo unde elevii lui Costel Gâlcă vor da piept cu Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei.

Surinamezul a fost prezentat oficial la campioana României, în prezenţa preşedintelui Valeriu Argăseală.

"Sunt mulțumit că am venit aici, e un pas înainte în cariera mea, sunt bucuros. Steaua este un pas mai mare, joacă în Europa, am vrut să ajung aici. Vreau să fiu sănătos în primul rând și să ajut echipa Am început de ieri (marți) antrenamentele. Pintilii este un jucător bun, valoros, dar eu pot să-l înlocuiesc", a declarat Breeveld.

Steaua o va întâlni pe Ludogorets Razgrad în play-off-ul UCL, urmând să joace prima manşă pe 19 august, pe teren propriu. Returul va avea loc pe 27 august, în Bulgaria.

Ambele partide vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Cele mai tari meciuri din UEFA Champions League, începând cu faza play-off-ului, sunt ÎN DIRECT la Digi Sport!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑