Dortmund - Bayern Munchen 2-0. Jurgen Klopp câștigă iar Supercupa împotriva lui Pep Guardiola!



013 августа 2014

**VIDEO** Dortmund - Bayern Munchen 2-0. Jurgen Klopp câștigă iar Supercupa împotriva lui Pep Guardiola!

Borussia Dortmund a pierdut clar ultimul amical al verii, 0-4 cu Liverpool, într-un meci transmis de Digi Sport (VIDEO AICI), dar s-a revanșat împotriva rivalei Bayern Munchen, pe care a învins-o în debutul sezonului, în Supercupa Germaniei, scor 2-0.

Fără mai mulți oameni de bază printre titulari, cu un jucător de numai 17 ani în primul unsprezece (Gaudino) și într-o formulă inedită, 3-4-2-1, Bayern a fost dominată clar în multe momente de o echipă fără Reus și Hummels și nu a avut forță pe faza ofensivă, acolo unde Robert Lewandowski a părut apăsat de miza debutului la campioana Germaniei, tocmai pe stadionul unde a cunoscut atâtea satisfacții.

></p><p>Autorul unor ratări mari în sezonul trecut, armeanul <strong>Mkhitaryan</strong> a deschis scorul în minutul 23, cu un șut puternic din careu, fără nicio șansă pentru Neuer.</p><p>Josep Guardiola a mai primit apoi o veste proastă. <strong>Javi Martinez</strong> a ieșit accidentat de pe teren, fiind înlocuit cu brazilianul Dante, după numai o jumătate de oră.</p><p><img src=(DETALII)

Borussia Dortmund: Langerak - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer (46. Durm) - Kehl - Kirch (84. Bender), Mkhitaryan - Hofmann - Aubameyang (63. Ramos), Immobile

Bayern Munchen: Neuer - Boateng, Martinez (31. Dante), Alaba - Hojberg (59. Gotze), Gaudino, Rode, Bernat - Muller (46. Lahm) - Shaqiri - Lewandowski

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑