Luxemburg - Spania   0-4. Alcacer, al treilea gol la lot! Premiera lui Bernat



013 октября 2014

 

**VIDEO** Luxemburg - Spania   0-4. Alcacer, al treilea gol la lot! Premiera lui Bernat

Naționala Spaniei a uitat de eșecul din Slovacia, după ce s-a impus în deplasare, în Luxemburg, cu 4-0, succes în urma căruia a ajuns pe locul doi în Grupa C.

Nemulțumit de evoluția echipei din Slovacia, scor 2-1, selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque a operat mai multe modificări în formula de start, inclusiv în poartă, acolo unde De Gea i-a luat locul lui Iker Casillas.

După un start destul de ezitant, ”Furia Roja” și-a mai revenit după marcarea primului gol semnat de către David Silva (foto jos), minutul 27, după o execuție de senzație a mijlocașului de la Manchester City.

><br><br><a style=VIDEO Toate rezumatele, marcatorii și clasamentele din preliminariile Euro 2016. Surprize mari în weekend

Naționala iberică a mai marcat un gol până la pauză, prin Paco Alcacer (foto, sus, stânga), atacantul revelație al celor de la Valencia, ajuns deja la a treia reușită în patru reușite pentru prima reprezentativă.

Campioana europeană en-titre și-a majorat diferența în minutul 69, atunci când Diego Costa a ”spart gheața” la națională, după mai bine de 500 de minute de secetă (DETALII AICI și VIDEO).

Scorul final a fost stabilit de Juan Bernat (21 de ani) - foto sus, în dreapta, mijlocaș legitimat la Bayern Munchen, aflat la primul său gol în reprezentativa iberică, chiar la primul său meci. 

Luxemburg - Spania 0-4
Au marcat: David Silva 27, Alcacer 42, Diego Costa 69, Bernat 88

Luxemburg: Joubert - Jans, Chanot, Gerson, C. Philipps, Janisch - Holter, Mutsch (Deville 86), Da Mota (Payal 75)Martins Pereira (Turpel 61) - Bensi
Selecționer: Luc Holtz

Spania: De Gea - Carvajal, Bartra, Pique, Jordi Alba - Koke, Busquets, Iniesta (Bernat 70) - David Silva (Pedro 70), Alcacer, Diego Costa (Rodrigo 82)
Selecționer: Vicente del Bosque

Clasament Grupa C

></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑