Rusia - Moldova 1-1. Surpriza serii! Vecinii noștri, la cel mai prestigios rezultat



013 октября 2014

 

**VIDEO** Rusia - Moldova 1-1. Surpriza serii! Vecinii noștri, la cel mai prestigios rezultat

Antrenată de Fabio Capello, Rusia trece printr-un moment extrem de greu la nivel de echipă națională, ultimul rezultat din preliminariile Euro 2016 vorbind de la sine despre problemele cu care se confruntă selecționerul italian. A fost 1-1 cu Moldova, la Moscova!

Rușii au avut un meci mult mai greu decât se așteptau, în fața unei echipe extrem de bine organizate, care a pus rareori probleme în atac, dar care a închis culoarele perfect în fața unui adversar lipsit de imaginație și de incisivitate. La pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0.

Abia în repriza a doua au apăsat gazdele accelerația, în fața celor 50.000 de spectatori prezenți la meci. Iar Rusia părea că se va instala în fruntea grupei G, după ce Dzyuba a deschis scorul din penalty, în minutul 73, la un fault aproximativ comis în propria suprafață de pedeapsă de fundașul Golovatenco. Portarul Cebanu nu a avut ce face la execuția rusului.

></p><p>Doar că bucuria lui <strong>Capello</strong> a durat doar 60 de secunde, deoarece fundașul<strong> Alexandru Epureanu</strong> a adus egalarea cu o execuție de zile mari (74), care a redus la tăcere fanii prezenți în arenă. A fost al 8-lea gol marcat la națională de apărătorul lui<strong> Istanbul BB.</strong> Până la final, Rusia a încercat să revină la conducere, dar gazdele n-au mai avut nicio ocazie mare, moldovenii au tras de timp foarte eficient și scorul final a fost 1-1.</p><p><strong>În clasamentul grupei, Rusia are doar 5 puncte după trei etape, în vreme ce Moldova a bifat primul său punct, după eșecurile cu Austria (1-2) și Muntenegru (0-2).</strong></p><p><strong><span style=Rusia (4-3-1-2): Akinfeev - Parshivlyuk, Ignashevich, Berezuțki, Granat - Dzagoev, Glushakov, Cheryshev (62 Poloz) - Ionov (75 Schennikov) - Dzyuba, Kerzhakov (46 Ozdoev). Antrenor: F. Capello

Moldova (5-3-2): Cebanu - Jardan, Golovatenco, Epureanu, Armaș, Erhan - Ioniță, Cojocaru (73 Racu), Gațcan - Picușceac (46 Pătraș), Dedov (82 Sidorenco). Antrenor: A. Curtianu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑