Naţionala Moldovei a obţinut primul punct în preliminariile CE 2016



013 октября 2014
Naţionala Moldovei a reuşit să producă surpriza zilei în preliminariile Campionatului European 2016. Alexandru Epureanu a făcut ca tricolorii să plece neînvinşi de la Moscova. Egalitatea i-a permis Moldovei să evite ultimul loc din grupă, având la activ un punct, la fel ca Liechtenstein, echipa pe care o va întâlni peste o lună la Chişinău. Cu doar o victorie în grupa G, 4-0 cu Liechsteinstein, şi venind după o remiză în Suedia, 1-1, Rusia nici nu concepea să se împiedice de echipa lui Alexandru Curteian. Elevii lui Capello au „reuşit” însă un nou meci slab şi, după 0-0 la pauză în faţa tricolorilor, au scos doar un egal la finalul partidei, rezultat care complică şi mai mult calculele calificării.

Pentru ruşi, Dzyuba a deschis scorul din penalty, în minutul 73, şi se părea că cele trei puncte vor rămâne la Moscova. Însă Alexandru Epureanu a adus egalarea la numai câteva secunde, cu o lovitură de efect.

Rusia rămâne cu doar 5 puncte, în timp ce Moldova adună primul punct în clasament, iar jucătorul lui Istanbul BB, Alexandru Epureanu, poate fi considerat omul momentului în preliminariile CE 2016.

Detalii în reportajul din Mesager.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑