Raţ, înainte de meciul 100 la naţională: "E o partidă specială. Aş fi de două ori mai fericit dacă am câştiga"



013 октября 2014

 

**VIDEO** Raţ, înainte de meciul 100 la naţională:

Răzvan Raţ va bifa în meciul cu Finlanda, de marţi, selecţia cu numărul 100 la echipa naţională. Fundaşul de 33 de ani a afirmat, într-o conferinţă de presă, că partida de mâine va fi una specială.

"Am avut un meci cu Ungaria de la care aveam așteptări și speram să câștigăm. N-a fost să fie așa, avem nevoie să recuperăm ce s-a pierdut în acel meci, două puncte foarte importante pentru noi. Echipa României va face tot ce e posibil să câștige mâine și să își mărească șansele de a se califica. Da, e o partidă specială. Doar personal, pentru că o să mă gândesc mai mult să câștigăm și să fac tot ce e posibil ca noi să câștigăm. Este o performanță pentru mine personal, dar aș fi de două ori mai fericit să câștigăm mâine", a afirmat Răzvan Raţ.

Întrebat ce fel de presoană este Victor Pițurcă și dacă el corespunde ca om acestei porecle, Satana, Raţ a răspuns: "E doar un mit această poreclă. Lumea din România îl cunoaște foarte bine pe Victor Pițurcă, mai mult ca antrenor, decât ce se întâmplă în viața personală. Pe mine personal mă interesează omul Victor Pițurcă ca și antrenor și ceea ce se întâmplă la echipa națională. Eu personal și cred că și ceilalți colegi ai mei, avem o relație foarte bună cu Victor Pițurcă, mai mult decât o relație jucător – antrenor. N-am avut nicio discuție în vestiar despre plecarea lui Victor Pițurcă. Suntem concentrați pe ceea ce se va întâmpla mâine."

Răzvan Raţ a prefaţat apoi şi partida împotriva Finlandei: "Am pierdut două puncte pe teren propriu cu Ungaria și avem nevoie să câștigăm cât mai multe puncte în deplasare și putem să începem cu jocul de mâine. E o motivație că suntem într-o cursă de calificare cu șanse reale de a participa la un Campionat European. Finlanda este o echipă superioară calitativ Ungariei. Vom avea un meci foarte dificil mâine. Dar există și puncte slabe în echipa Finlandei, pe care la analiza asupra lor o să încercăm să le găsim și să încercăm acolo să câștigăm meciul."

La rândul său, selecţionerul a afirmat că îşi doreşte ca meciul cu numărul 100 din cariera lui Raţ la naţională să fie încununat cu un succes.

"Raț a fost determinat în absolut toate meciurile, concentrat. Și e și căpitanul echipei. Toți jucătorii trebuie să fie concentrați să poată atinge acest număr de jocuri. Eu sper să fie meciul cu numărul 100 și să se termine cu o victorie, altfel nu putem sărbători.", a declarat Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Programul etapei viitoare din Grupa F: 

Insulele Feroe - Ungaria (Torshavn, 21:45), Digi Sport 2, în premieră, de la ora 23:30
Finlanda - România (Helsinki, 21:45), Digi Sport 1, în premieră, miercuri, de la ora 01:00
Grecia - Irlanda de Nord (Pireu, 21:45), Digi Sport 3

CLASAMENTUL grupei F, după două etape:

></p><p><strong style=Finlanda - România se va disputa marți, 14 octombrie de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro. 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑