Ghinion până la capăt pentru Olanda, care e obligată să plătească o sumă imensă pentru accidentarea lui Krul



013 октября 2015

 

**VIDEO** Ghinion până la capăt pentru Olanda, care e obligată să plătească o sumă imensă pentru accidentarea lui Krul

VIDEO Kazahstan - Olanda 1-2. Olanda a avut ghinion până la capăt în preliminariile Campionatului European din 2016. A ratat calificarea la turneul final, iar în ultimul meci, când era deja eliminată, s-a accidentat grav și portarul Tim Krul, iar federația "Oranje" trebuie să îi despăgubească pe englezii de la Newcastle, echipa de club a goalkeeper-ului care va mai juca fotbal cel mai devreme peste 10 luni.

Krul (27 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept la o fază banală petrecută în minutul 77 al meciului de la Astana. A fost incomodat în săritură de colegul său, Bruma, iar la aterizare a călcat greșit și piciorul i-a rămas înfipt în gazonul sintetic. Nu a mai putut continua, iar selecționerul Blind l-a înlocuit în minutul 81 cu Jeroen Zoet (24 de ani), aflat la debutul în prima reprezentativă.

Potrivit regulilor FIFA, olandezii trebuie să achite echipei de club a fotbalistului echivalentul salariului jucătorului pentru perioada în care acesta este indisponibil din cauza accidentării la echipa națională, dar nu mai mult de 5,5 milioane de lire sterline (7,3 milioane de euro).

Circa 1,4 milioane de euro (1 milion de lire) ar urma să achite Federația Olandeză clubului britanic, drept compensație pentru accidentarea portarului.

8 meciuri are în echipa națională Tim Krul, care a debutat în prima reprezentativă olandeză în 2011.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑