Jucătorii Stelei, puși la zid după eșecul cu Dinamo Kiev. ”Unii dintre ei sunt plafonați!”



013 декабря 2014

 

**VIDEO** Jucătorii Stelei, puși la zid după eșecul cu Dinamo Kiev. ”Unii dintre ei sunt plafonați!”

VIDEO Steaua - Dinamo Kiev 0-2. Partida de pe ”Arena Națională” a consfințit eliminarea roș-albaștrilor din UEFA Europa League, iar prestația unora dintre jucătorii lui Costel Gâlcă a lăsat de dorit.

Steaua a avut ocazii cu Dinamo Kiev, a forțat victoria, dar în final cei care au câștigat au fost ucrainenii. Prestația elevilor lui Costel Gâlcă a fost analizată pe larg în cadrul emisiunilor de specialitate ale Digi Sport, așa cum s-a întâmplat și vineri seară, în cadrul studioului ”Fotbal Club”.

Gabi Balint, unul dintre analiștii Digi Sport, a sesizat căderea Stelei imediat după ce crainicul arenei bucureștene a anunțat golul marcat de Rio Ave contra celor de la Aalborg.

De altfel, ex-selecționerul Moldovei a rămas cu un gust amar după acest meci și nu neapărat din cauza scorului final, cât mai ales a evoluției unora dintre jucătorii roș-albaștrilor. ”Sunt câțiva jucători plafonați la Steaua, fotbaliști care se vede clar că vor să plece. Deja au câștigat campionate, au ajuns în primăvara europeană, vor altceva acum”, a spus Balint la ”Fotbal Club”.

Gabi Balint a dat și două exemple de jucători steliști care au dezamăgit contra celor de la Dinamo Kiev.

”Tănase a avut momente de joc bun, dar și unele mai slabe. El face una bună, două rele. Chipciu, la fel. A fost foarte mult în joc, a făcut risipă de energie, dar din păcate, n-a realizat mai nimic”, a conchis Balint la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑