Amenințarea Messi pentru Contra. A dat 5 goluri cu Getafe doar în 2014!



013 декабря 2014

 

Amenințarea Messi pentru Contra. **VIDEO** A dat 5 goluri cu Getafe doar în 2014!

Getafe are toate motivele să se teamă de meciul cu Barcelona, care se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Echipa antrenată de Cosmin Contra a primit, de-a lungul vremii, 15 goluri de la Lionel Messi, care a jucat de 17 ori împotriva echipei din Madrid.

Getafe a promovat pe prima scenă a fotbalului spaniol în sezonul 2004-2005, același în care Messi a debutat pentru catalani. Argentinianul a jucat primul său meci oficial în tricoul Barcelonei pe 16 octombrie 2004. În 10 ani, Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol, cu 256 de goluri.

Doar lui Getafe i-a marcat de 15 ori în 17 meciuri jucate în toate competițiile (9 în 14 meciuri de campionat și alte 6 în 3 partide din Cupa Spaniei). Împotriva echipei lui Cosmin Contra a reușit, în Cupă, și golul pe care mulți îl aseamănă cu cel înscris de Maradona contra Angliei în 1986, în semifinala Campionatului Mondial, după ce a luat mingea de la mijlocul terenului, a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a finalizat după ce l-a depășit și pe portar. Se întâmpla în sezonul 2006-2007, în returul penultimului act al competiției.

Cel mai bun sezon al lui Messi în privința golurilor marcate împotriva lui Getafe a fost 2013-2014, în care le-a marcat madrilenilor nu mai puțin de 5 goluri.

A început anul cu o "dublă", pe 8 ianuarie, în turul optimilor de finală din Cupa Spaniei. A intrat în minutul 64, revenit după o accidentare. A marcat de două ori în victoria cu 4-0 a Barcelonei din tur și de alte două ori în returul adjudecat cu 2-0 de catalani.

Messi a marcat și în campionat contra lui Getafe în stagiunea precedentă. Pe 3 mai, decarul grupării blaugrana înscria ultimul său gol din acel sezon, în remiza (2-2) obținută de Getafe la primul meci al lui Cosmin Contra ca antrenor pe Camp Nou.

Getafe - Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

 




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑