Echipele de volei ale lui Dinamo au pierdut fără drept de apel în acest week-end



013 декабря 2015

 

**VIDEO** Echipele de volei ale lui Dinamo au pierdut fără drept de apel în acest week-end

Final de sezon nereuşit pentru voleiul dinamovist. Atât echipa masculină, cât şi cea feminină din Ştefan cel Mare au pierdut clar în deplasările din campionat.

CSM Târgovişte - Dinamo 3-0

În direct la Digi Sport, CSM Târgovişte a câştigat clar partida de pe teren propriu cu Dinamo, din ultima etapă a turului Diviziei A1.

Gazdele s-au distanţat rapid la 8-2 în primul set, pe care l-au tranşat la 21. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în actul secund, iar bucureştencele n-au mai ţinut pasul în setul al treilea.

S-a terminat 25-13 pentru gazde, care au reuşit a şasea victorie în minimum de seturi, în 11 partide. Dinamo a încheiat turul pe locul 4, la trei puncte sub CSM Târgovişte.

VM Zalău - Dinamo 3-0

Nici băieţii de la Dinamo nu au avut succes în deplasarea de la Zalău. Vicecampioana nu le-a lăsat nicio şansă alb-roşiilor, în penultima etapă din 2015, şi speră să termine turul la o distanţă cât mai mică de liderul SCMU Craiova, de care o despart în acest moment patru puncte.

Gazdele au tranşat disputa în trei seturi şi au reuşit a şaptea victorie din acest sezon. Pentru Dinamo a fost al optulea eşec în zece etape. Alb-roşiii sunt penultimii în clasament.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑