Naționala Moldovei a sărbătorit ziua sfântului Valentin la jocurile olimpice de iarnă



014 февраля 2014

 

Ziua internțională a îndrăgostiților i-a găsit pe toți olimpicii îndrăgostiți ai naționalei Moldovei la principalul turneu internațional organizat odată la 4 ani. Sportivii sărbătoresc ziua sfântului Valentin la Olimpiada de la Soci. Ce e drept, singuri, departe de fetele iubite, de soții și soți. Cum au marcat olimpicii moldoveni ziua tuturor îndrăgostiților aflați din reportajul corespondentului nostru de la Soci Alexandru Botnari. 

Alexandru Botnari, Corespondent TV7: «Olimpicii moldoveni s-au deprins să sărbătorească Ziua tuturor îndrăgostiților singuri. Și dacă sportivilor li se interzice să fie cazați în satul olimpic împreună cu prietenele
Sau soțiile, apoi tehnicienii moldoveni nu vor suferi de singurătate la Soci».

Antrenorii moldoveni Petru Bria și Valentin Ciumac au sosit la Olimpiada de la Soci împreună cu soțiile Nadejda și Natalia. Acestea intră în componența staffului tehnic al echipei naționale. Lor li se permite să fie cazați în satul olimpic și de aceea au sărbătorit sfântul Valentin aici.
Spre deosebire de tehnicienii lor, sportivii au sărbătorit ziua tuturor îndrăgostiților singuri. Olimpiada de la Soci i-a despărțit pe Bogdan Macovei, Gheorg Lindner, Alexandra Camenșcic și Victor Pânzaru de cei dragi.

Olimpicii moldoveni i-au felicitat pe cei dragi cu ocazia sfântului Valentin la telefon și prin intermediul postului de televiziune TV7.

ALEXANDRU BOTNARI, NICOLAE BUCEAȚCHI SPECIAL PENTRU TV7 DE LA SOCI
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑