Barcelona şi Veszprem, aproape de Final Four-ul Ligii Campionilor



 

**VIDEO** Barcelona şi Veszprem, aproape de Final Four-ul Ligii Campionilor

Spectacol total în sferturile Ligii Campionilor. Trei victorii la două goluri şi o remiză s-au înregistrat în primele manşe ale celor patru meciuri - returul va hotărî echipele calificate în Final Four-ul de la Koln.

Handbaliştii de la Barcelona au câştigat cu 25-23 pe terenul lui HC Zagreb. Croaţii păstrează însă şanse de calificare. Stepancic, cu nouă reuşite, şi Mandalinic au punctat şi la impresia artistică. Diferenţa de două goluri s-a făcut în ultimele 30 de secunde. Tomas Gonzalez l-a învins pe Ivic cu execuţia meciului.

"Barcelona este o echipă mare şi a arătat acest lucru aici. Îi felicit pentru victorie pe adversari, dar încă nu s-a terminat", a declarat Filip Ivic.

În duelul tată-fiu din Vardar - Kielce, Alex Dujshebaev a marcat doar două goluri pentru gazde. Polonezii antrenaţi de Talant Dujshebaev s-au impus tot la două goluri în deplasare, 22-20. Paradele lui Sterbik le-au ajutat doar pe moment pe gazde, care au condus şi cu trei goluri. Execuţiile de generic ale oaspeţilor din ultimele zece minute au hotărât soarta partidei.

Cu o singură înfrângere în acest sezon de Liga Campionilor, Veszprem a reuşit un meci mare şi pe terenul lui PSG - a plecat cu o remiză, 24-24. Golurile spectacol au fost la ele acasă în capitala Franţei. Faza meciului le-a aparţinut oaspeţilor. Portarul Roland Mikler a reuşit o paradă superbă, cu care a declanşat un contraatac finalizat de Gulyas. Mikler s-a remarcat şi cu o altă intervenţie de senzaţie, în faţa vedetei daneze Mikkel Hansen.

Cealaltă echipă din Ungaria, Pick Szeged, a fost singura gazdă care a ieşit învingătoare, 31-29 cu THW Kiel. Una dintre cele mai frumoase parade ale sferturilor de finală i-a aparţinut portarului maghiarilor, Sierra Mendez. Semifinalişti în sezonul trecut, nemţii au avut o evoluţie consistentă la Szeged. Palmarsson a punctat spectaculos, însă Pick a avut în slovenul Dean Bombac cel mai bun marcator al partidei, cu şase reuşite.

Meciurile retur din sferturile Ligii Campionilor vor avea loc pe 19 aprilie, cu excepţia partidei dintre Barcelona şi HC Zagreb, care se va disputa cu o zi înainte.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑