Valencia - Levante 3-0. "Liliecii" au 9 meciuri fără înfrângere, în La Liga



**VIDEO** Valencia - Levante 3-0.

Valencia şi-a luat revanşa în faţa rivalei din oraş, Levante, după eşecul surprinzător din tur, 1-2, şi a ajuns la 9 meciuri fără înfrângere în La Liga. "Liliecii" au trimis mingea în poartă în minutul 10, însă arbitrul a anulat reuşita pentru un ofsaid inexistent.

A venit imediat şi deschiderea scorului - centrare Dani Parejo şi finalizare Alcacer. Gazdele au forţat desprinderea prin Rodrigo, care nu a găsit poarta. A făcut 2-0 Feghouli, în minutul 36 - Orban se afla în ofsaid, în momentul centrării, însă de data aceasta asistentul a gafat în favoarea Valenciei.

Levante a încercat să dea replica în partea secundă - Ivan Lopez putea relansa meciul, apoi Diego Alves a intervenit la timp la tentativa lui Jose Mari. Portarul brazilian a mai reuşit o paradă în prelungirile meciului, iar golul trei a venit până la urmă, dar tot în poarta lui Levante - Negredo a înscris cu o execuţie de excepţie.

S-a terminat 3-0 şi, învinsă în 4 din ultimele 5 etape, Levante rămâne pe loc retrogradabil, în timp ce Valencia este pe poziţia a patra, la un punct în spatele lui Atletico Madrid.

"Liliecii" au însă meci de foc în runda viitoare - sâmbătă de la ora 17.00, în direct la Digi Sport 2, cu Barcelona. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Valencia (4-2-3-1): Alves - Cancelo, Mustafi, Vezo, Orban - Parejo, Fuego - Feghouli (Barragan 66), Gomes (De Paul 66), Rodrigo - Paco (Negredo 73)

Antrenor: Nuno Espirito Santo

Levante (4-4-2): Marino - Morales, Vyntra, Ramis, Tono (Ivan 46) - El Zhar (Uche 58), Mari, Simao, Ivanschitz (Garcia 74) - Barral, Casadesus

Antrenor: Lucas Alcaraz

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑