Explicațiile lui Marinescu după eșecul cu Viitorul: ”Am jucat mai bine ca ei, arbitraj rușinos!”



 

**VIDEO** Explicațiile lui Marinescu după eșecul cu Viitorul: ”Am jucat mai bine ca ei, arbitraj rușinos!”

VIDEO Petrolul - FC Viiitorul 1-2. La finalul partidei de pe ”Ilie Oană”, unul dintre fotbaliștii de bază ai ploieștenilor, Laurențiu Marinescu, a găsit explicațiile acestui eșec, al patrulea consecutiv acasă.

Mijlocașul petroliștilor consideră că el și colegii săi au făcut un meci bun și că doar neșansa a făcut ca la final punctele să intre în contul trupei lui Gică Hagi.

”Este neplăcut să pierdem al patrulea meci acasă. A fost un meci bun pe care l-am făcut noi. Cei de la Viitorul, în afară de o fază fixă și de un contraatac, nu ne-au pus deloc probleme. Din păcate asta este fotbalul.

Ne-am dorit să readucem suporterii la stadion, să câștigăm și acasă după victoria cu Steaua. A mai fost și un arbitraj destul de rușinos, cu mii de întreruperi, care au contribuit la scorul final”, a spus Marinescu.

Căpitanul Petrolului a mai spus că își dorește revenirea la echipă a ”exilaților” Teixeira și Geraldo, jucători care nu mai sunt doriți de Mircea Rednic.

”Sunt doi jucători foarte buni pentru noi, care ne-au ajutat, dar nu sunt eu în măsură să decid, dar orice jucător de calitate, care lipsește, e important pentru noi.

Sunt colegii noștri, îi așteptăm înapoi la echipă”, a conchis Marinescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑