Au pierdut 8 puncte față de locul doi, în 9 etape: “Să ne fie frică de Tg. Mureș? Noi suntem Steaua!”



 

**VIDEO** Au pierdut 8 puncte față de locul doi, în 9 etape: “Să ne fie frică de Tg. Mureș? Noi suntem Steaua!”

VIDEO Astra – Steaua 0-0. Campioana a pierdut 8 puncte față de locul al doilea în clasamentul Ligii 1 în primele 9 meciuri din retur și se vede amenințată în lupta pentru titlu de ASA Tg. Mureș, o nou promovată. În ciuda parcursului oscilant din această primăvară, jucătorii lui Gâlcă rămân încrezători și spun că nu e cazul să se teamă de rivalii din Ardeal.

Chiar dacă au scos doar un egal alb la Giurgiu, duminică, steliștii nu se sperie și nu cred că titlul e în pericol. “Mai avem multe meciuri de jucat, nu trebuie să căutăm scuze. Vorbim între noi și rezolvăm noi. Nu știu, cumva, prin goluri marcate și meciuri câștigate. Suntem pe primul loc, asta e, mai avem mult. În ziua de azi, la fotbal, se poate orice. Așa că suntem pe primul loc, avem două puncte în față avem meci direct cu Tg. Mureș, nu văd vreo tragedie aici, nu trebuie să ne panicăm.”, a declarat după jocul de duminică Giedrius Arlauskis.

Portarul Stelei crede că el și colegii săi nu au motive de îngrijorare legate de formația antrenată de Liviu Ciobotariu: “Trebuie să câștigăm meciul următor, nu să ne gândim la Tg. Mureș. Ce, acum să ne fie frică de Tg Mureș? Noi suntem Steaua și vrem să câștigăm fiecare meci. Nu e nicio criză, eu nu simt nicio criză. Suntem pe primul loc, suntem în finala Cupei României și finala Cupei Ligii, de ce să ne fie frică? Trofee pe masă, acum depinde de noi.”

Următorul meci al Stelei se dispută duminică, 19 aprilie, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu Oțelul. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, iar fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑