Alexandru Gatcan si echipa continua sa lupte pentru a ramane in liga superioara din Rusia - VIDEO




Rostov a invins-o pe Spartak Moscova, scor 2 la 1, aceasta fiind a 3-a victorie consecutiva pentru clubul moldoveanului.

In acelasi timp, Amkar, la care joaca atacantul selectionatei Moldovei, Igor Picusceac, a reusit o mare surpriza. Rostov a controlat jocul in partida de pe teren propriu cu cea mai titrata echipa rusa, Spartak. Oaspetii, de 9 ori campioni in trecut, au fost obligati sa se apere aproape tot timpul. Au rezistat pana in minutul 35, atunci cand Grigoriev a deschis scorul. Avantajul lui Rostov a durat, insa, doar 2 minute. Insaurralde a profitat de un sut respins in fata de portarul advers si a egalat. Spartak a incercat sa organizeze noi atacuri, dar s-a lovit de o aparare buna a gazdelor, iar unul din cei mai activi a fost moldoveanul Alexandru Gatcan.

 

Echilibrul pe tabela de scor s-a pastrat pana in minutul 82, atunci cand Grigoriev a reusit dubla. Rostov a castigat cu 2 la 1 meciul si ocupa locul 12 in campionat, fiind cu 3 puncte peste zona retrogradarii. Spartak este pe pozitia a 7-a. Cu mult mai proasta e situatia lui Amkar, la care evolueaza Igor Picusceac. Clubul atacantului moldovean este pe ultimul loc si e la 6 puncte de salvare. Totusi, ieri Amkar a produs o surpriza imensa, reusind sa bata campioana TSKA Moscova cu 1 la 0. Igor Picusceac a fost doar rezerva. 



Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: gatcan,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑