Performanță istorică pentru Kobe Bryant: A marcat 60 de puncte în meciul său de adio (FOTO/VIDEO)



Unul dintre cei mai iluștri baschetbaliști din istoria NBA, Kobe Bryant a avut o performanță extraordinară în ultimul meci din cariera sa profesionistă.

În partida cu Utah Jazz, sfârșită cu scorul de 101-96 pentru Lakers, "Black Mamba", precum este supranumit Bryant, a marcat 60 de puncte, care este și un record NBA pentru cele mai multe puncte marcate de un jucător într-un meci de final de carieră. 

La ultimul meci al lui Kobe Bryant a fost prezenți mai multe vedete, printre care fostul coechipier Shaquille O'Neal, fostul fotbalist David Beckham, celebrul actor Jack Nicholson, vocalistul Maroon 5 Adam Levine și rapperul Jay-Z. 

 width=

Kobe Bryant a început cariera sa în anul 1996, la vârsta de 17 ani. În cele 20 de sezoane competiționale, el a disputat 1.566 de meciuri, în care s-a ales cu peste 33.000 de puncte.

  width=

Bryant deține și al doilea record după numărul de puncte marcate într-un singur meci, reușind să acumuleze în 2006, 81 de puncte împotriva lui Toronto Raptors, cedând la acest capitol doar legendarului Wilt Chamberlain, care a înscris în primăvara anului 1962, 100 de puncte împotriva echipei New York Knicks. 

 width=

Totodată, Kobe Bryant a câștigat împreună cu Lakers cinci titluri de campion NBA, precum și trofeul rezervat celui mai bun jucător al sezonului în anul 2008.

Bryant este și dublu campion olimpic, fiind medaliat cu aur la Olimpiadele din 2008 și 2012 împreună cu selecționata de baschet a Statelor Unite ale Americii.

  width=

Anul acesta, Los Angeles Lakers a avut parte de un sezon extrem de slab, finisând pe ultimul loc în Conferința de Vest și pe penultimul în NBA cu doar 17 victorii și 65 de înfrângeri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑