Marius Copil şi Adrian Ungur s-au antrenat la Mamaia, înaintea meciului cu Slovacia, din Cupa Davis



 

**VIDEO** Marius Copil şi Adrian Ungur s-au antrenat la Mamaia, înaintea meciului cu Slovacia, din Cupa Davis

Marius Copil şi Adrian Ungur s-au antrenat la Mamaia. Lor li se vor alătura marţi Horia Tecău şi Florin Mergea. Echipa de Cupa Davis a României va înfrunta, la sfârşitul acestei săptămâni, Slovacia, în turul doi a Grupei I, zona Euro-Africană.

Echipa de Cupa Davis a României a efectuat primul antrenament la Mamaia, locul de disputare al meciului cu Slovacia, din turul doi a Grupei I, zona Euro-Africană. De la şedinţa de antrenament au lipsit motivat Horia Tecău, campion la Wimbledon, şi Florin Mergea, semifinalist la turneul londonez.

"Terenurile sunt extraordinar de bune, şi primirea aici, ospitalitatea, şi hotelul. Absolut tot este extraordinar şi ne bucurăm să fim la plajă, la Mamaia. De marţi vom fi toată echipa şi ne bucurăm să fim din nou împreună", a declarat căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel.

Andrei Pavel aşteaptă ca dublul Horia Tecău şi Florin Mergea să facă diferența în meciul cu Slovacia. La simplu, România va fi reprezentată de Marius Copil şi Adrian Ungur, care îi vor înfrunta pe Martin Klizan, al 38-lea jucător al lumii, respectiv Norbert Gombos, numărul 26 ATP.

"Suntem favoriţi, pentru că jucăm acasă, la dublu, suntem sigur favoriţi. La simplu, sunt ei favoriţi pe hârtie, cu Klizan, care este numărul 30 în lume şi cu jucătorul numărul 2, care este şi el aproape de prima sută. Marius şi Adi au atâta experienţă, sunt jucători foarte puternici şi mai ales când joacă acasă vor da 100% din ei", a mai spus Andrei Pavel.

Dacă va învinge, România se va califica în play-off-ul pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑